New York, New York…

Joskus kummalliset asiat ovat kaikkein kiinnostavimpia. Meillä oli tehtävänä tehdä kolmiulotteinen “joku”. “Joku” sen takia, että taisin ymmärtää tehtävänannon väärin, koska muiden kuviksen peruskurssilaisten työt olivat teemoiltaan erilaisia. Mutta omassa pienessä päässäni tehtävänantona oli luoda kolmiulotteinen merkityksellinen paikka.

 

Niin kuin aina ennenkin ajatukset lyövät ensin täysin tyhjää. Sitten kipitin tarvikevarastoon katsomaan mitä sieltä löytyisi. Kun löytyi rengas, alkoi muodostua ajatus. Mielessäni oli lastenkirjamainen kuva kaupungista, joka kaartuu taivaankantta pitkin. Idean vielä kehittyessä maalasin renkaan hopeiseksi, jo pelkästään sen takia että näyttäisin puuhakkaalta ja siltä, että minulla oli hommassa jo punainen lanka löydettynä.

Olin viikko takaperin tullut kotiin New Yorkista melko ikimuistoiselta reissulta ja matkafiilikset oli vielä elävänä mielessä 🙂 Lisäksi New York on aika monelle melko tunnistettava kaupunki ja sen katuverkko on helppo piirtää…

 

Rakennukset ja muut on tehty muovailuvahasta ja ne on liimattu kuumaliimalla. Aluksi pelkäsin, että muovailuvaha taipuisi painovoiman vaikutuksesta pikkuhiljaa, mutta viimeksi kun ympyräkaupungin näin, se näytti ihan hyvältä. Se siis majailee joko OKL:n kuviksen luokassa tai roskiksessa, koska kun kaivoin näitä kuvia koneeltani muistin samalla, miten nämä kuvistyöt olisi pitänyt hakea kotiin jo aikoja sitten!

 

Advertisements
Tagged ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: